Галицького, який хоче повернути концтабори, - у відставку!

ІНШІ

Дорогі сумчани! Прошу вас підтримати цю петицію і усім разом вимагати від міського голови м.Суми Олександра Лисенка негайного звільнення з посади його заступника Максима Галицького.
22 червня 2019 року Максим Галицький на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук оприлюднив чорно-біле фото ув’язнених у нацистському концтаборі із підписом: «ЛГБТ-прайд здорової людини. Вірю – не за горами час, коли т.зв. прайди виглядатимуть саме так».
М.Галицький, якого ми, жителі міста Суми, найняли працювати в органі місцевого самоврядування, відкрито нехтує законом, правами людини і знущається з пам'яті жертв нацистського режиму.
Вимагаємо від Олександра Лисенка:
1.Негайно звільнити Максима Галицького з посади заступника міського голови м.Суми.
2.Перед звільненням або Максим Галицький особисто, або ж міський голова м.Суми як посадовець, який несе відповідальність за своїх заступників, повинен публічно вибачитися перед громадою міста Суми і усіма українцями, яких образив М.Галицький.
Якщо М.Галицький продовжить працювати на своїй посаді, це буде показником того, що Олександр Лисенко підтримує його позицію.

Почитати про ситуацію більше можна за посиланням https://hromadske.ua/posts/zastupnik-miskgolovi-sum-hoche-abi-uchasniki-lgbt-marshu-buli-v-konctaborah-prokuratura-vidkrila-provadzhennya

Дуже дякую усім, хто підтримає цю петицію, адже, якщо ми проковтнемо і це, то завтра Максим Галицький вже буде не мріяти про повернення концтаборів, а їх будувати. За свої слова потрібно нести відповідальність.

Ваша електронна петиція: «Галицького, який хоче повернути концтабори, - у відставку!», розміщена на веб-порталі «Єдина система місцевих петицій» (https://e-dem.in.ua/sumy/Petition/View/1926) розглянута.
Відповідно до чинного законодавства відділом організаційно-кадрової роботи підготовлено проект рішення, який розміщений на офіційному веб-сайті Сумської міської ради (http://smr.gov.ua/images/documents/Proekty/Sesii/2019/07/11/PROEKT-peticia-PanfilovaOV.docx).
Про час та дату розгляду даного проекту рішення на сесії Сумської міської ради Вас буде поінформовано додатково.

***
За результатами розгляду електронної петиції "Галицького, який хоче повернути концтабори, - у відставку!", розміщеної на веб-порталі "Єдина система місцевих петицій" (https://e-dem.in.ua/sumy/Petition/View/1926), відділом організаційно-кадрової роботи був підготовлений та оприлюднений на офіційному веб-сайті Сумської міської ради проект відповідного рішення (https://smr.gov.ua/images/documents/Proekty/Sesii/2019/07/11/PROEKT-peticia-PanfilovaOV.docx).
30 серпня 2019 року даний проект рішення був розглянутий на сесії Сумської міської ради, однак жодна з редакцій проекту рішення не набрала необхідної кількості голосів.