+ ще 183 громади!

Про недопустимість відставки Галицького

ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я

Дорогі сум’яни!

Прошу вас підтримати цю петицію і усім разом вимагати від Сумського міського голови Олександра Лисенка недопущення звільнення з посади його заступника Максима Галицького.

Стаття 19 Загальної конвенції прав людини зазначає:
«Кожна людина має право на свободу переконань і на вільне їх виявлення; це право включає свободу безперешкодно дотримуватися своїх переконань та свободу шукати, одержувати і поширювати інформацію та ідеї будь-якими засобами і незалежно від державних кордонів.»

Саме за це лгбт-збоченці та їх прихвостні вимагають звільнити посадовця – за те, що він має свої переконання, не боїться їх відкрито виявляти та поширювати!

22 червня 2019 року Максим Галицький на своїй приватній сторінці у соціальній мережі Facebook, пізно ввечері (у вільний від виконання службових обов’язків час) оприлюднив чорно-біле фото ув’язнених у нацистському концтаборі із підписом: «ЛГБТ-прайд здорової людини. Вірю – не за горами час, коли т.зв. прайди виглядатимуть саме так» - у такий спосіб виступаючи за криміналізацію лгбт-пропаганди, задля захисту інституту сім'ї та здорового майбутнього українських дітей.

Пізніше посадовець перепросив перед жертвами та рідними жертв концтаборів, ув'язнених націонал-соціалістичним режимом, а також зазначив, що гра на почуттях стражденних є неприпустимою. Крім того М. Галицький зазначив, що якщо він у чомусь порушив законодавство України - з гідністю готовий понести встановлену законом відповідальність. Разом з тим він не відмовився від своїх переконань, а зазначив, що як громадянин України має право вільно висловлювати свою позицію щодо неприпустимості лгбт-пропаганди, задля захисту інституту сім'ї, українських дітей та української держави!

Здорова родина – щаслива країна! Хіба за такі переконання можна вимагати звільнення людини, якого ми, жителі міста Суми, найняли працювати в органи місцевого самоврядування, у тому числі й для того аби він захищав українську родину, відкрито виступив проти політики уряду щодо потурання лгбт-пропаганді та поступовго впровадження ґендерної ідеології?

Безперечно – НІ!

Вимагаємо від Олександра Лисенка:
Не піддаватися на провокації лгбт-збоченців та не допустити звільнення свого заступника Максима Галицького за сміливе висловлення думки більшості українців!
Відкрито виступити із закликом захисту інституту сім’ї, як основни українського суспільства та державності!

Дуже дякую усім, хто підтримає цю петицію, адже, якщо ми сьогодні проковтнемо переслідування за захист християнських європейських цінностей, то завтра вони нав’язуватимуть свої збочення нашим дітям через садочки, школи, засоби масової інформації та особистий приклад на вулицях!

"Караюсь, мучусь, але не каюсь". Ціна страху батьків - рабство дітей та їхні промиті мізки!

Ваша електронна петиція: «Про недопустимість відставки Галицького», розміщена на веб-порталі «Єдина система місцевих петицій» (https://e-dem.in.ua/sumy/Petition/View/1930) розглянута.
Відповідно до чинного законодавства відділом організаційно-кадрової роботи підготовлено проект рішення, який розміщений на офіційному веб-сайті Сумської міської ради (http://smr.gov.ua/images/documents/Proekty/Sesii/2019/07/11/PROEKT-peticia-LevcenkoVO.docx).
Про час та дату розгляду даного проекту рішення на сесії Сумської міської ради Вас буде поінформовано додатково.

***
За результатами розгляду електронної петиції "Про недопустимість відставки Галицького", розміщеної на веб-порталі "Єдина система місцевих петицій" (https://e-dem.in.ua/sumy/Petition/View/1930), відділом організаційно-кадрової роботи був підготовлений та оприлюднений на офіційному веб-сайті Сумської міської ради проект відповідного рішення:
30 серпня 2019 року даний проект рішення був розглянутий на сесії Сумської міської ради, однак жодна з редакцій проекту рішення не набрала необхідної кількості голосів.

Петицію підписали 264 особи з 250 необхідних.