Побудувати велотрейли вздовж р. Псел і Блакинтих озер

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Шановна владо!
Ми живемо в унікальному місті. Унікальність його полягає в тому, що не кожне місто може пишатися такою дивовижною природою, і, що найголовніше, її доступністю. Адже, знаходячись у будь якій точці міста, при бажанні, можна просто вийти з під'їзду і опинитися в дивовижної краси місцях. Наше місто також уже котрий рік підряд показує свою прихильність до велотранспорту, збираючи тисячі людей на велоднях, проте нормальної і безпечної велоінфраструктури так і не було зроблено, нажаль.
Через наше місто протікає мальовничий Псел, у нас є Блакитні озера, проте їх береги знаходяться в жахливому стані. Я пропоную проект створення велотрейлів, які би проходили вздовж берегів. Передбачається, що влітку трейлами можуть користуватися велосипедисти, бігуни і всі бажаючі, а взимку також можна прокласти лижню. Трейли могли б стати чудовою можливістю з користю для здоров'я проводити вільний після роботи час, а також популяризувати комфортний і безпечний велосипедний рух у м. Суми.

Дата створення:

Станом на 14 грудня петицію підписали 180 осіб з 250 необхідних.