Новое LED-освещение по всему городу Сумы в 2020 году - Прошу поддержать!

Добрый день

Хочу обратить внимание, что бюджетные средства города должны быть направлены на благоустройство города, комфорт жителей - которые платят налоги на эти же цели.
Одной из проблем, по моему мнению, является устаревшее освещение города - которое даже не везде работает.

Желтый цвет фонарей, устаревшие лампы накаливания (того же желтого цвета) - которые даже не везде работают, темные улицы в которых вообще отсутствует какое либо освещение в темное время суток ( таких улиц даже не десятки а сотни ) - это тот комфорт и безопасность которой не хватает местным жителям.

Прошу:
1) разработать план по замене желтых устаревших фонарей которые освещают наш город Сумы на современное LED (светодиодное) освещение по всему городу, которое экономичней в финансовом плане, а так же цвет и свет которого ярко белый

2) разработать план, который касается каждой маленькой улицы, каждого переулка - чтобы он был освещен. Улицы на которых лампы перегоревшие - установить новые LED, на улицах на которых вообще нет столбов с лампами освещения - установить столбы и осветить эти участки.

Пример возможного LED освещения прилагаю.

Прошу поддержать всех прочитавших!

Ваша електронна петиція щодо необхідності заміни ртутних та натрієвих світильників вуличного освітлення на світлодіодні, а також замін всіх інших ламп на LED по місту Суми, розглянута в департаменті інфраструктури міста Сумської міської ради.
Повідомляємо, що одним із основних напрямків розвитку зовнішнього освітлення міста Суми є: заміна ламп ДРЛ (дугові ртутні лампи), ДНаТ (натрієві лампи) та МГ (метало галогенні) на світлодіодні джерела світла (LED), які значно зменшать рівень енергоспоживання, що дозволить вирішити питання як заощадження коштів для місцевого бюджету, так і зменшити негативний вплив на навколишнє природне середовище. У зв'язку з обмеженими видатками протягом 2019 року за кошти міського бюджету КП ЕЗО "Міськсвітло" СМР було замінено застарілих ламп на світлодіодні джерела світла у кількості 217 шт.
Додатково повідомляємо, що відповідно до рішення Сумської міської ради від 24.12.2019 №6248-МР "Про бюджет Сумської міської об'єднаної територіальної громади на 2020 рік", для департаменту інфраструктури міста Сумської міської ради не передбачені видатки на будівництво нових електромереж вуличного освітлення на території Сумської міської об'єднаної територіальної громади, а лише на поточний ремонт та утримання.