Ремонт дороги на ул. Ивана Сирка 2,4,10,6,14,18

Дорога на Ивана Сирка 2,4,10,6,14,18,находится в ужасном состоянии,на данной дороге кругом сплошная грязь,перейти данную дорогу не возможно аж до самого проспекта Лушпы. Здесь каждый день идут дети в школу,а также в детский садик,в данном раёне нет даже нормальных тротуаров.
Также благодаря грязи люди не могут нормально выносить мусор,а вот все машины объезжают грязь и ямы по дворам,убивая там последний асфальт.

За результатами розгляду Вашої електронної петиції "Ремонт дороги на ул. Ивана Сирка 2, 4, 10, 6, 14, 18", розміщеної на веб-порталі "Єдина система місцевих петицій" (https://e-dem.in.ua/sumy/Petition/View/2163), повідомляємо наступне.
З електронної петиції вбачається, що мешканці пропонують виконати ремонт проїзної частини дороги вздовж будинків №№ 2, 4, 6, 10, 14, 18 по вул. І. Сірка.
Повідомляємо, що після виконання першочергових заходів по приведенню до належного експлуатаційного стану магістральних доріг м. Суми, якими курсує пасажирський транспорт, за умови достатнього фінансування вказаних заходів з міського бюджету, з переможцем аукціону по наданню Послуги по поточному ремонту вулично-дорожньої мережі та штучних споруд у 2020 році буде опрацьовано питання виконання робіт з поточного ремонту проїзної частини дороги вздовж будинків №№ 2, 4, 6, 10, 14, 18 по вул. І. Сірка.