Посилити медико санітарного контролю та проведення інформаційно роз'яснювальної роботи в місті Суми.

ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я

Як відомо на даний момент по всій планеті ширяться новий вірус під назвою "Коронавірус"
Вважаємо за необхідне провести профілактичні заходи з метою упередження зараження нашого населення оцим та іншими інфекційними захворюваннями.
Пропоную провести інформаційно роз'яснювальну роботу з роз'ясненням про вірус та заходи з профілактики захворюванню. Робота має бути проведена серед всіх навчальних закладів міста та осіб які працюють з іншими особами наприклад поліцейські, медики, викладачі/вчителі працівники державних установ та інші...
Також вважаю за необхідне рекомендувати проведення регулярного (щоденного ) температурного контрою осіб, що навчаються в закладах освіти і у випадку необхідності приймати міри по протидії розповсюдженню захворювання.
Також посилити дезінфекцію навчальних закладів та державних установ і рекомендувати проведення дезінфекції громадського транспорту.
Ще одною з мір запобігання розповсюдженню захворювань може бути введення медичних масок для працівників сфери громадського транспорту .

Дата створення:

Станом на 30 березня петицію підписали 26 осіб з 250 необхідних.