Прибрати аварійно-небезпечний пішохідний перехід на перехресті вулиць Харківська та Г.Сумщини, поставити огорожу та провести ремонт підземного пішохідного переходу

Прошу підтримати петицію щодо ліквідації пішохідного переходу на перехресті вулиць Харківська та Г.Сумщини, встановлення огорожу та проведення ремонту підземного пішохідного переходу. Інколи прогулююсь вздовж вулиці Г. Сумщини, бачу як постійно створюються аварійні ситуації на цьому пішохідному переході. Неодноразово бачила своїми очима, як виникали дорожньо-транспортні пригоди за участю транспортних засобів та пішоходів. Бачила як минулого року збивали пішоходів, велосипедиста та ДТП між автомобілями. Проблема на мою думку у тому, що для людей потрібно зробити ремонт в підземному пішохідному переході, прибрати наземний пішохідний перехід та встановити огорожу. Це безпека нас, наших дітей які переходять даний пішохідний перехід, це безпека наших близьких які їдуть за кермом повз даний перехід!

Оприлюднення відповіді не пізніше:

Станом на 4 квітня петицію підписали 255 осіб з 250 необхідних.