Требуется ремонт дворов по ул. Ивана Сирка 2,4,10,12,14,16,18

Дворы по данным адресам находятся в очень плохом состоянии. В данных дворах практически отсутствует асфальтное покрытие, благодаря чему дорога превратилась в не проходимые ямы и грязь. В этих дворах находятся детский садик, и начальная школа. Каждый день мамы с детьми вынужденны ходить через грязь и ямы.
Также в этих дворах нет нормальных тротуаров, место них идут грунтовые дорожки, во время дождя они превращаются в сплошное месиво,благодаря этому вся грязь с улицы несётся в квартиры людям. Ещё здесь требуется замена сетей водоснабжения,поскольку они все залатаны кусками,также в последнее время участились прорывы на них.

За результатами розгляду Вашої електронної петиції "Ремонт дворів по вул. Івана Сірка, 2, 4, 10, 12, 14, 15, 18", розміщеної на веб-порталі (https://e-dem.in.ua/sumy/Petition/View/2201), повідомляємо наступну інформацію.
З електронної петиції вбачається, що Ви пропонуєте провести ремонт доріг та тротуарів на прибудинкових територіях, а також заміну мереж водопостачання за адресами вул. Івана Сірка, 2, 4, 10, 12, 14, 15, 18.
За інформацією Управління капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради, капітальний ремонт прибудинкових територій в районі житлових будинків № 2, 4, 10, 12, 14, 15, 18 по вул. Івана Сірка титульним списком на 2020 рік не передбачено.
Стосовно заміни мереж водопостачання Департаментом інфраструктури міста Сумської міської ради, як головним розпорядником коштів, передбачені видатки з бюджету Сумської міської ОТГ на проведення поточного ремонту водопровідних та каналізаційних мереж за вищевказаними адресами. Роботи будуть виконані в травні-червні 2020 року.

Петицію підписали 254 особи з 250 необхідних.