Капітальний ремонт проспекту Т. Г. Шевченка

Прошу міську владу звернути увагу на чималеньку, майже центральну вулицю м. Суми, з величною назвою "проспект Т. Г. Шевченка".
Чи вам, міській владі, не соромно за ганебний стан всього проспекту?
Пропоную зробити капітальний ремонт проспекту Т. Г. Шевченка, з ремонтом дороги,з розміткою на дорозі, з ремонтом тротуарiв, з облаштуванням липових алей(багато дерев треба вже замінити), з облаштуванням зупинок, та усунути можливі недоліки підземних комунікацій, щоб кожен рік не розривати дорожнє полотно та тротуари, які потім ще і не заривають толком, не доробляють. І разом з керівниками кінотеатру Дружба зробіть якісний ремонт, перепланування місця перед самим кінотеатром, і по можливості навколо кінотеатру. Висадіть там на клумбах троянди, як раніше було.
Прошу всіх небайдужих підтримати мою петицію.
Але якщо навіть петиція не набере достатньо голосів, прошу міську владу все ж таки реагувати на звернення(я знаю що вони всі петиції читають).

Або ще одна пропозиція до влади: зробіть перелік всіх вулиць, доріг, провулків які потребують ремонтів та реконструкцій, та зробіть план реалізації цих ремонтів на 5 років, чи хоча б на 2-3 роки , щоб сумчани бачили і знали що і де буде ремонтуватись.

Підтримайте будь ласка мою петицію!!!

Дата створення:

Станом на 4 квітня петицію підписали 107 осіб з 250 необхідних.