Установка светофора в центре города.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Прошу Вас як водій розглянути можливість установки світлофора в центрі міста біля McDonalds. Потік людей дуже великий, пішохідний перехід завжди з людьми. Проїхати дуже важко. Виїзди неконтрольовані. Зробити подвійний чи один світлофор на пішохідний і світлофор під виїзд і напрямок прямо.
Схему можна намалювати.

За результатами розгляду електронної петиції: «Установка светофора в центре города» повідомляємо наступне.
При облаштуванні пішохідного переходу світлофорним регулюванням не може бути забезпечена необхідна мінімальна видимість сигналів світлофору з відстані 100 м для водіїв транспортних засобів, які рухаються зі сторони вул. Петропалівської, що передбачено п. 7.16 ДСТУ 4092-2002 «Світлофори дорожні. Загальні технічні вимоги, правила застосування та вимоги безпеки», адже вулиця має криву у плані та існуючу забудову.
Також, введення додаткового світлофорного регулювання у вищезазначеного місці може призвести до створення заторів на перехресті вул. Набережна р. Стрілки – вул. Іллінська – Покровська площа через значну інтенсивність транспорту, що рухається через Покровську площу та накопичення його на ділянці від вул. Набережної р. Стрілки до вул. Кузнечної.
Враховуючи вищевикладене, Сумський відділ поліції не рекомендує встановлення на зазначеному пішохідному переході світлофорного об’єкту.