Очистка водных артерий нашего города

ЕКОЛОГІЯ

Предлагаю:
1) провести тендер на чистку русла р. Псел, начиная с с. Чернеччина (есть заинтересованные предприятия готовые провести данные работы взаимозачетом засчет отбора речного песка с русла реки);
2) таким же образом вычистить оз. Чеха (со стороны ул. Харьковской) и Косовщинское водохранлище, а так же увеличить их глубину (забором песка), что остановит развитие зеленой растительности и цветение водоемов, которое через 10-20 лет сделает из них два болота!

Берестовському Володимиру Миколайовичу
vlmail@bigmir.net

Ваша електронна петиція, розміщена на порталі «Єдина система місцевих петицій» щодо очищення водних артерій міста, розглянута в департаменті інфраструктури міста Сумської міської ради.

Зазначаємо, що на теперішній час розпорядженням міського голови від 22.08.2016 р. №253-Р створено робочу групу з питань відновлення та підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану водних об’єктів міста у складі представників профільних структурних підрозділів міської ради, Державної екологічної інспекції України у Сумській області, Сумського обласного управління водних ресурсів та громадських організацій.

З метою залучення до вивчення порушених Вами питань, пропонуємо взяти активну участь у роботі вказаного робочого органу. Про час та місце проведення засідання Вам буде повідомлено на зазначену у Вашій петиції адресу електронної пошти.

За підсумками роботи зазначеної робочої групи буде надано пропозиції щодо заходів з комплексного очищення водних об’єктів міста та визначення джерел їх фінансування, які будуть направлені на розгляд профільних депутатських комісій Сумської міської ради.

Петицію підписали 263 особи з 250 необхідних.