Освещение на объездной по улице Интернационалистов.

Добрый день!
Прошу установить хоть несколько мачт освещения на объездной дороге по улице Интернационалистов (от АЗС БРСМ, напротив дома по ул.Интернационалистов 22, до дома по ул.Интернационалистов 57). Освещения, на этом немалом отрезке дороги, нет никакого! В осенне- зимний период темнеет уже в 16оо, дети вынуждены из школы добираться в потемках, возможность встречать детей после школы есть не у всех родителей.

Шановний Олексію Валентиновичу!

Згідно розміщеної на порталі «Єдина система місцевих петицій» електронної петиції від 25.10.2016р. щодо будівництва лінії освітлення вздовж новозбудованої автомобільної дороги по вул. Інтернаціоналістів повідомляємо наступне.
Відповідно до додатку № 6 рішення Сумської міської ради від 26 жовтня 2016 року № 1301 - МР «Про внесення змін та доповнень до міського бюджету на 2016 рік» міським бюджетом передбачено фінансування робіт по об’єкту: «Будівництво доріг та ліній освітлення 12 МР».
В 2010 році на замовлення управління капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради спеціалізованою організацією виготовлено проектну документацію по вказаному об’єкту, якою передбачено будівництво лінії зовнішнього освітлення вздовж новозбудованої автомобільної дороги по вул. Інтернаціоналістів.
Після завершення загальнобудівельних робіт по спорудженню автомобільних доріг на території 12 мікрорайону в місті Суми управлінням капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради будуть виконані роботи по будівництву ліній зовнішнього освітлення вздовж новозбудованих автомобільних доріг.