Ремонт дороги

Зобовязати владу міста, капітально відремонтувати дорогу по вул. Воєводіна.

Ваша електронна петиція, яка розміщена на порталі “Єдина система місцевих петицій» стосовно ремонту дороги по вул. Воєводіна в межах повноважень розглянуто структурними підрозділами Сумської міської ради.
Замовником виконання робіт по капітальному ремонту доріг на території міста Суми є управління капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради.
Згідно пункту 3.2.1. Положення, управління здійснює повноваження замовника з організації будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту об’єктів комунального господарства та соціально – культурного призначення, житлового фонду; будівництво, реконструкцію, капітальний та поточний ремонт доріг міського значення та інженерних споруд на них, внутрішньо- квартальних доріг.
За інформацією департаменту забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради вул. Воєводіна не обліковується на балансі департаменту інфраструктури міста Сумської міської ради.
Виходячи з вищезазначеного, управління капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради не може виконати будівельні роботи. Залишається не вирішеним питання щодо прийняття на баланс закінчених будівництвом об’єктів та подальшої передачі експлуатуючим організаціям, вважаємо не доцільним проводити роботи по будівництву, реконструкції та капітальному ремонту вулиць та доріг на території міста, так як без належного обслуговування термін міжремонтного строку служби дорожнього одягу скорочується та призводить до додаткових витрат коштів міського бюджету.

Петицію підписали 273 особи з 250 необхідних.