Номера на домах

Очень трудно отыскать дом,когда попадаешь в другой район города...Много домов обновили фасады,много утеплились и тем самым похоронили под собой номера,много просто устарели,а много и не имели номеров на себе.Просьба к властям города установить нумерацию домов и при том правильную и по адресу и по видимости.На мой взгляд номер дома должен быть виден со всех четырёх его сторон и виден как днём,так и ночью.Цифры должны быть большие и светоотражающие.

Перевізнику В’ячеславу Васильовичу
slaper@ukr.net

Ваша електронна петиція, розміщена на порталі «Єдина система місцевих петицій» щодо встановлення покажчиків номерів будинків у м.Суми, розглянута у департаменті інфраструктури міста Сумської міської ради.

У лютому поточного року департаментом отримано інформацію від підприємств, що обслуговують житловий фонд міста та голів квартальних комітетів щодо необхідності в заміні або встановленні покажчиків назв вулиць та номерів будинків. На підставі отриманої інформації укладено договір на виготовлення та монтаж покажчиків номерів будинків відповідно до потреби.

Так, в поточному році за кошти міського бюджету заплановано встановити 986 покажчиків назв вулиць та номерів будинків на загальну суму 189 975 грн.

Крім того, з головами квартальних комітетів проведено нараду, під час якої наголошено на необхідності встановлення покажчиків номерів будинків мешканцями приватного сектору м.Суми

Міський голова О.М. Лисенко

Петицію підписали 271 особа з 250 необхідних.