Туалети в дитячому парку "Казка" та парку ім. Кожедуба

Хочеться звернути увагу на стан парків в нашому місті ,де зазвичай, відпочиваючи, проводять багато часу дорослі з дітьми, а саме парк "Казка" та ім. Кожедуба. Можна й не говорити, про те, що більшість каруселей мають жахливий вигляд -перефарбовані безліч раз, з проіржавлими механізмами, т.д., які треба вже давно списати за строком використання. Розумію, що коштів на придбання нових немає. Найбільше мене обурює відсутність НОРМАЛЬНОГО туалету в цих зонах відпочинку, бо ті, які є в наявності зовсім не придатні для застосування, і більшість людей виконуюь свої життеві потреби серед навколишніх зелених насаджень, а це, вибачте, немає естетичного вигляду.
Суть даної петиції зовсім проста-прохання поставити по декілька біотуалетів та зробити капітальний ремонт тих що є. Підтримавши цю петицію, ви подбаєте про свій гарний відбочинок, чистоту та благоустрій міста.

На Вашу електронну петицію, яка розмішена на порталі «Єдина система місцевих петицій» щодо встановлення та ремонту туалетів у дитячому парку «Казка» та міському парку культури та відпочинку ім. І.М. Кожедуба, повідомляємо наступне.
У 2016 році за кошти міського бюджету у дитячому парку «Казка» було проведено капітальний ремонт туалетів і від відвідувачів цього парку нарікань на їх роботу у поточному році не було.
Також повідомляємо Вас, що відповідно до розробленої програми розвитку міського парку ім. І.М. Кожедуба, у 2017 році планується розробити його проект реконструкції та оновлення. В цьому проекті передбачається і проведення робіт з встановлення нових туалетів на території міського парку.