+ ще 172 громади!

Туалети у зоні відпочинку на озері Чеха

Хочу звернути увагу влади міста та її мешканців до такої проблеми як відсутність нормальних туалетів у зоні відпочинку на озері Чеха. Кількічть відпочиваючих вражає! Зони для розваг, спортивні майданчики, зони для відпочинку з різними напоями та платними послугами, туалет ЖАХ - один на всіх, продовжувати не буду з описом та відчуттями. Озеро перетворюється в суцільний туалет!!! Орендатори землі під розваги не роблять ніяких кроків що до оздоблення території.
Зараз потрібно сказати що коштів не вистачає, але їх ніколи у влади не має, тому не аргумент. Всі мешканці що працюють роблять відрахування у виді податків кожного місяця.
Суть даної петиції зовсім проста-прохання поставити по декілька нових туалетів та зробити капітальний ремонт тих що є. Підтримавши цю петицію, ви подбаєте про свій гарний відбочинок, чистоту та благоустрій міста.

Ваша електронна петиція, розміщена на порталі «Єдина система місцевих петицій» щодо встановлення біо-туалетів для безкоштовного користування на озері Чеха в м. Суми в межах повноважень розглянута в департаменті інфраструктури міста Сумської міської ради.
За результатами розгляду повідомляємо, що на теперішній час на балансі департаменту біо-туалети не обліковуються.
Крім того, за наявною інформацією, біо-туалети, що знаходились у розпорядженні комунального підприємства «Спецкомбінат» Сумської міської ради на теперішній час направлені для потреб військовослужбовців у зоні проведення АТО.
З метою всебічного розгляду порушеної Вами проблеми та опрацювання різних варіантів її вирішення, заплановано провести робочу нараду під головуванням профільного заступника міського голови, за участі автора петиції, представників управління архітектури та містобудування, управління «Інспекція з благоустрою міста Суми», відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Сумської міської ради.
За результатами засідання будуть складені відповідні рекомендації та направлені на розгляд профільних комісій та депутатського корпусу міської ради, для врахування встановлення туалетів при складанні титульного списку на 2018 рік.

Петицію підписали 281 особа з 250 необхідних.