Освітлення території 1-ї школи

На території 1-ї школи по вулиці Герасима Кондратьева відсутне освітлення. Тобто в вечірній час доби біля школи не працюють ліхтарі. Ходити без ліхтарика неможливо. Ця проблема існує вже давно. Допоможіть у вирішенні даного питання.

Волощенку Ю.О.
voloshenko_yuriy@ukr.net

Шановний Юріє Олександровичу!

На Ваше звернення щодо освітлення території Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 повідомляємо наступне.
У нічний та вечірній час освітлюється головний вхід до школи. На території закладу середньої освіти розташовані електричні опори, але вони не діючі та не перебувають на балансі школи. У 2017 році спеціалістами КП «Міськсвітло» було здійснене обстеження усіх електричних опор, що розташовані на територіях закладів освіти міста, з метою розрахунку потреби у коштах на відновлення освітлення. За результатами обстеження підприємство звернулося до постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, розвитку підприємництва, торгівлі та послуг, регуляторної політики Сумської міської ради VІІ скликання з проханням посприяти у виділенні додаткових коштів. Бюджет міста на 2017 рік був вичерпаний, тому не було можливості профінансувати зазначений вид робіт.
Управлінням освіти і науки Сумської міської ради спільно з КП «Міськсвітло» повторно буде направлено звернення до комісії за підсумками виконання дохідної частини міського бюджету за І квартал 2018 року.

Сумський міський голова О.М. Лисенко