Система "Електронний білет"

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Шановна громада міста. Керманичі міста. Прошу звернути увагу та зробити висновки.

КП "Електроавтотранс" городить яку сь маячню спільно з "Приватом" щодо безконтактний оплати. Витрачаються кошти на нікому не потрібний і не зручний метод оплати проїзду.

Чому не скористатися практикою інших міст та країн та зробити нормальну, зручну систему для ШВИДКОЇ оплати проїзду та можливості контролю. Контролю оплати, пасажиропотоку, завантаженості маршрутів і т.д.

Пропоную терміново розробити план по впровадженню системи в УСЬОМУ транспорті міста (так, включно маршрутки). Зробити пункти поповнення, системи "розрахунку" в транспорті (з автоматичним турнікетом) і т.д.

Цей метод ефективний і розповсюджений. Це вам не сканування QR коду, що сканується з 10го разу. Це швидкість і зручність. Це майбутнє. І комунально транспорту в тому числі.

Сподіваюся на підтримку громади і влади міста.

Сумською міською радою на сесії 3 травня 2018 року розглянуто проект рішення "Про розгляд петиції Лукашевича В.П. "Система "Електронний білет"", підготовлений відділом інформаційних технологій та комп'ютерного забезпечення. Ані редакція щодо підтримки петиції (19 голосів "ЗА" при необхідній мінімальній кількості голосів - 22), ані редакція щодо відхилення петиції (5 голосів "ЗА") - не набрали необхідної кількості голосів, відтак жодного рішення прийнято не було.
З того часу проект рішення не виносився на наступні сесії міської ради.