+ ще 141 громадa!

Ремонт дороги по вул. 20 рокiв Перемоги

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Ремонт дороги по вул 20 рокiв Перемоги ,на дiлянцI вiд мiського кладовища до ЦМЛ, адже вона знаходится у жахливому та занедбаному станi !!!

На Вашу електронну петицію стосовно необхідності проведення ремонту дороги по вул. 20 років Перемоги на ділянці від міського кладовища до Сумської міської клінічної лікарні №1 повідомляємо, що управлінням капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради у 2017 році розроблено проектно-кошторисну документацію та направлено її на проходження експертизи по об’єкту: «Добудова шляхопроводу по вул. 20 років Перемоги з реконструкцією дороги від вул. Прокоф’єва до вул. Роменської».
Після отримання позитивного висновку держбудексперти управлінням буде оголошено тендерну процедуру на закупівлю робіт по вищезазначену об’єкту, після визначення переможця та укладення з ним договору на закупівлю робіт за бюджетні кошти роботи будуть виконані в повному обсязі, при повному та своєчасному надходженню дорожньої субвенції з державного бюджету України.

Петицію підписали 261 особа з 250 необхідних.