+ ще 141 громадa!

Демонтувати всі рекламні банери в межах міста

Жахливі конструкції рекламних банерів мають бути прибрані за межі міста. Це просто сором. В жодному нормальному Європейському місті не можна уявити таке кустарне неподобство через кожні 100 метрів, та ще з такою низькою якістю реклами.

Мі Андрію Анатолійовичу
ел. пошта: andrey@mishenin.com

Управління архітектури та містобудування Сумської міської ради (далі- Управління), що є робочим органом з питань регулювання розміщення зовнішньої реклами на території міста Суми, за дорученням заступника міського голови, в межах наданих повноважень, розглянуто Вашу електронну петицію «Демонтувати всі рекламні банери в межах міста».
За результатами розгляду повідомляємо наступне.
Управлінням було підготовлено та завізовано проект рішення виконавчого комітету Сумської міської ради «Про розгляд електронної петиції Мі Андрія Анатолійовича «Демонтувати всі рекламні банери в межах міста»» у двох редакціях. Цей проект був оприлюднений на офіційному сайті Сумської міської ради 20 березня 2018 року.
Вас буде додатково повідомлено про дату розгляду даного проекту рішення та запрошено на засідання виконавчого комітету Сумської міської ради електронним листом від управління архітектури та містобудування Сумської міської ради.

В.о. міського голови з виконавчої роботи В.В. Войтенко