Єдина система

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Тема звернення Підписали Залишилось
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Збереження зеленої зони по вул. Живова

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

НАДАЛ СЕРГІЙ ВІТАЛІЙОВИЧ

Розглянувши петицію під назвою «Збереження зеленої зони по вул. Живова» та враховуючи, що схемою озеленення міста Тернополя не передбачено створення скверу по вул. Живова поряд із житловими будинками за адресами вул. Живова, №4 та №6, керуючись розпорядженням міського голови від 01.10.2015р. №291 «Про затвердження порядку розгляду електронної петиції, адресованої Тернопільській міській раді», Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про звернення громадян», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Враховуючи петицію щодо збереження зеленої зони та створення скверу з благоустроєм по вул. Живова на території насаджень загального користування поряд із житловими будинками за адресами вул. Живова, №4 та №6, звернутися до Українського державного науково-дослідного інституту проектування міст «Діпромісто» імені Ю.М.Білоконя для врахування даної пропозиції при внесенні чергових змін до проектної документації "м.Тернопіль.Схема озеленення міста".
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.О. Остапчук і В.В. Стемковського.

Станом на 24 квітня надано відповідь на 135 петицій Переглянути