Спалення сміття, листя та залишків рослинності.

ЕКОЛОГІЯ

Посилити контроль з метою виявлення порушників та їх подальшого притягнення до адміністративної відповідальності, проведення профілактично. роз'яснювальної роботи (вплив на здоров'я та екологію ) , створення спільних, міжвідомчих та міжструктурних патрулів з працівників поліції,екологічної інспекції, муніціпальної поліції та працівників санітарно-епідеміологічної станції для здійснення відповідного патрулювання у вечірній час території міста Тернопіль (приватний сектор, парки) та прилеглих до нього населених пунктів, замірювання розміру шкідливих речовин в атмосфері спричинених незаконним спалюванням, інформування населення про його загрози та засоби профілактики. . Створення "гарячої лінії" з метою оперативного виявлення та реагування на випадки порушень ст.ст. 152 КУпАП та 77-1 КУпАП .

Дата створення:

Як вже повідомлялось, для запобігання негативного впливу на навколишнє природне середовище, забезпечення належного санітарно-епідеміологічного благополуччя населення, начальником управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради видано наказ від 07.09.2018р. №89 «Про заборону спалювання».

Станом на 11 грудня петицію підписали 110 осіб з 300 необхідних.