Сахарова-Корольова.Транспортне сполучення

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Привіт всім,
Населення цього району Сахарова-Корольова постійно зростає,а нормального транспортного сполучення з іншими районами міста немає вже роками.

На даний момент добратись до Сахарова-Корольова або з того району в інший кінець міста після 20год просто неможливо.Останній маршрут тролейбуса #9 є в цьому районі десь біля 20год вечора. Автобуси #3 та 7 ще раніше з'їжджають з маршруту. Також відсутнє транспортне сполучення між Сахарова-Корольова та Аляска-Подоляни.

Пропоную:
1) продовжити рух тролейбуса #9 до 22год вечора
2) продовжити рух автобуса #3,7 до 22год вечора
3) змінити маршрут руху автобуса #18 з проїздом через дитячу лікарню на Сахарова-Пологовий будинок і дальше на Аляску-Подоляни і потім в зворотньому напрямку. На даний момент немає жодного сполучення між Сахарова-Корольова та Аляска-Подоляни.
4) відновити рух автобуса #30 і змінити його маршрут з заїздом на Сахарова-Корольова. Також мають їздити до 22год вечора.

На Вашу петицію «Сахарова-Корольова. Транспортне сполучення від 25.09.2018р., яка набрала необхідну кількість голосів повідомляємо, що управлінням підготовлено проект рішення виконавчого комітету «Про розгляд петиції», який буде подано а розгляд на чергове засідання виконавчого комітету.
Про результати розгляду Вас буде повідомлено додатково
***
На Вашу петицію «Сахарова-Корольова. Транспортне сполучення від 25.09.2018р., яка набрала необхідну кількість голосів повідомляємо, що21.11.2018р. виконавчим комітетом прийнято рішення№894 «Про розгляд петиції» (додається на 1 арк.).