Петиція щодо встановлення штучної (дорожної) нерівністі, тобто лежачого поліцейського по просп. С.Бандери (біля IT House)

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Зважаючи на ДТП, які часто відбуваються на пішохідному переході на проспекті Степана Бандери (поблизу IT House), пропоную встановити штучну нерівність (піднесення) на проїзній частині, тобто лежачий поліцейський.

Варто зазначити, що на цій ділянці дороги є два пішохідних переходи неподалік один від одного. На одному із них встановлений світлофор, на інший -нерегульований, тому він небезпечний. Встановлення лежачого поліцейського - це один із способів запобігання ДТП.

Підтвердженням необхідності лежачого поліцейського є такі факти:
1. 27.11 2018 р. - автомобіль збив 12-річного хлопчика на самому ж пішохідному переході, хлопчик потрапив у лікарню з переломами рук та ніг.
2. 16.06.2018 р. - на проспекті Степана Бандери 27-річний водій Audi у стані алкогольного сп’яніння здійснив наїзд на огорожу.
3. 05.12.2017 р. - мікроавтобус збив 21-річну дівчину, яка загинула внаслідок отриманих травм.

Для того, щоб зменшити ризик таких ситуацій, щоб ми і наші діти відчували себе впевнено, переходячи дорогу на пішохідному переході, просимо усіх небайдужих підтримати петицію щодо встановлення штучної (дорожної) нерівності.

Вашу петицію від 29 листопада 2018 року «Щодо встановлення штучної (дорожної) нерівності, тобто лежачого поліцейського по просп. С.Бандери (біля IT House)» розглянуто. Повідомляємо, що управлінням житлово комунального господарства, благоустрою та екології підготовлено проект рішення виконавчого комітету міської ради «Про розгляд петиції».
Інформуємо, що даний проект рішення після погодження буде подано для розгляду на чергове засідання виконавчого комітету Тернопільської міської ради.