+ ще 164 громади!

Підземний перехід

У зв'язку з тим, що діло не йде далі слів, вимагагаємо невідкладно почати будівництво підземного переходу, де і обіцяв голова міста і забудовник від Креатор Буду, а саме від Варшавського мікрорайону до Парку Національного відродження, так як там вже живуть і ходять на роботу велика кількість людей!!!
Або, в ідеалі, встановити світлофор!

Ваше звернення у виконавчий комітет міської ради від 12.12.2018р. No 278/1.1 стосовно розгляду петиції «Підземний перехід», розглянуто.
Повідомляємо, що при будівництві мікрорайону «Варшавський» заплановано побудувати до Парку Національного відродження через вул. 15 Квітня надземний пішохідний перехід. У зв'язку із великою кількістю наявних підземних комунікацій, а також технічних складнощів щодо їх перенесення, влаштування підземного переходу є недоцільним.
Додатково інформуємо, що отримано зобов'язання від забудовника ПП «Креатор-Буд» влаштувати надземний пішохідний перехід на вказаній території.