+ ще 164 громади!

Петиція щодо встановлення штучної (дорожної) нерівністі, тобто лежачого поліцейського на перехресті вулиць Паращука і Танцорова (біля музичного училища)

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Зважаючи на ДТП, які часто виникають на перехресті вулиць Паращука і Танцорова( чере те, що знак STOP не видно для водіїв), а також через обмежену видимість для водіїв, котрі рухаються в напрямку по вул. Танцорова, пропоную встановити штучну нерівність (піднесення) на проїзній частині, тобто лежачий поліцейський.
Хочу уточнити, що через близьку наявність двох шкіл, дит. садка, училища, а також візового центру, через дане перехрестя по пішоходному переході щодня проходить великий потік людей.
Прошу усіх небайдужих громадян, а особливо водіїв підтримати дану петецію.

Дата створення:

Вашу петицію від 04.12.2018р. «Петиція щодо встановлення штучної (дорожної) нерівності, тобто лежачого поліцейського на перехресті вулиць Паращука і Танцорова (біля музичного училища)» розглянуто. Повідомляємо, що управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології замовлено схему організації дорожнього руху з влаштуванням пристрою примусового зниження швидкості на перехресті вулиць Танцорова та Паращука в м. Тернополі.
Інформуємо, що після виготовлення та погодження згаданої схеми в НПУ ДПП УП в Тернопільській області буде прийняте рішення щодо можливості виконання вищезгаданих робіт.

Станом на 24 лютого петицію підписали 31 особа з 300 необхідних.