Назвати одну із вулиць на честь Андрія Анатолійовича Пушкаря

Прошу вшанувати Андрія Анатолійовича який усе своє життя прославляв наш край. У якого було багато пропозицій переїхати на ПМЖ у іншу краіну але який казав " - Мені добре в Україні. В мене тут багато друзів, я живу тут. Не знаю, напевне, я патріот. Однак жити я хочу лише в цій країні " . Який надихав молодь на здоровий спосіб життя і його відео з виступами на міжнародних змаганнях на YouTube досих пір мотивують і будуть прикладом для багатьох людей .І як що колись будуть міжнародні турніри по ARMFIGHTу у нас у місті на його честь.Щоб люди бачили як його поважали поважають і продовжують поважати.Думаю такий турнір був би йому великою подякою . Ви собі не уявляєте скількиб людей приїхало на цей турнір щоб вшанувати його Імя

На Вашу електронну петицію від 10.12.2018р. «Назвати одну із вулиць на честь Андрія Анатолійовича Пушкаря», яка станом на 20.12.2018 року набрала необхідну кількість голосів (305 осіб з 300 необхідних), в межах компетенції та повноважень повідомляємо наступне.
Підстави та порядок присвоєння юридичним особам та об'єктам права власності імен фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій визначено Законом України «Про присвоєння юридичним особам та об'єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» (далі – Закон).
Відповідно до ст. 6, 7 Закону подання про присвоєння імені фізичної особи, ювілейної та святкової дати, назви і дати історичної події скверам, бульварам, вулицям, провулкам, узвозам, проїздам, проспектам, площам. майданам, набережним, мостам вноситься міським головою.
Подання міського голови повинно містити, у тому числі, зміст порушеного питання та обгрунтування необхідності присвоєння імені, інформаційну довідку про фізичну особу, ім'я якої пропонується присвоїти одній із вулиць міста та узагальнені пропозиції, що надійшли від представників громадськості під час громадського обговорення, яке є обов'язковим і проводиться згідно з Порядком проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об'єктам права власності, які за ними закріплені, об'єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.10.2012р. No989. У разі, якщо у фізичної особи, ім'я якої пропонується присвоїти юридичній особі або об'єкту права власності, є родичі (діти, вдова, вдівець, а якщо їх немає - батьки, рідні брати та сестри), додається також їх письмова згода на присвоєння імені.
Процедура громадського обговорення передбачає:
- оприлюднення інформаційного повідомлення про проведення громадського обговорення на офіційному веб-сайті або в інший прийнятний спосіб;
- опрацювання організаторами громадського обговорення висловлених пропозицій щодо присвоєння та проведення аналізу поданих пропозицій;
- узагальнення громадського обговорення та оприлюднення результатів на офіційному веб-сайті або в інший прийнятний спосіб, протягом 14 днів після закінчення строку подання пропозицій.
Пропозиції учасників громадського обговорення приймаються протягом двомісячного терміну з дня оприлюднення даного повідомлення у письмовій чи усній формі.
З метою подальшого розгляду петиції у встановленому законодавством порядку та оприлюднення інформаційного повідомлення про проведення громадського обговорення, пропонуємо її автору попередньо надати на адресу міської ради передбачені законодавством матеріали (обгрунтування необхідності присвоєння, інформаційну довідку про фізичну особу, ім'я якої пропонується присвоїти одній із вулиць міста, письмову згоду на присвоєння імені від родичів).