Облаштування тротуару по вул. Львівській в напрямку м-ну Кутківці.

В зв'язку із розвитком мікрорайону Кутківці пропоную розглянути питання щодо влаштування тротуару від вул. Львівська, 11 (Коледж економіки, права та інформаційних технологій) до перехрестя із вулицею Бригадна чи до перехрестя із вулецею Тернопільська. Бо на данний час мешканці та гості м-ну Кутківці змушені долати ділянку дороги на якій відсутній тротуар. Влітку ще можна рухатись за тросовим огородженням, взимку ж доводиться натоптувати стежку або рухатись по проїзній частині, що може ускладнювати рух автотранспорту та створює ризики життю та здоров'ю пішоходів.

Дата створення:

На Вашу петицію «Облаштування тротуару по вул.Львівській в напрямку м-ну Кутківці» повідомляємо, що управлінням замовлено в ТОВ «Експерт Проект Плюс» проектно-кошторисну документацію на «Капітальний ремонт –заміна верхнього шару дорожнього одягу на вул.Львівській в м.Тернополі (ділянка від церкви Вознесіння Христового до АЗС «Автотехсервіс»).
Інформуємо, що після виготовлення згаданої документації та наявності відповідних коштів Ваші пропозиції будуть враховані.

Начальник управління О.І.Соколовський

Станом на 20 березня петицію підписали 46 осіб з 300 необхідних.