Збереження зеленої зони по вул. Живова

Задля збереження зеленої зони поруч з житловими будинками №№ 4, 6 по вул. Живова, прохання підтримати дану петицію, щодо створення скверу, з влаштуванням пішохідних алей, відпочинкової зони та дитячого ігрового майданчика.
В противному випадку існує велика ймовірність забудови даної території черговим непотрібним торгово-розважальним центром з парко-місцями для автомобілів, що значно підвищить рівень загазованості й без того найбільш загазованої частини Тернополя.

Розглянувши петицію під назвою «Збереження зеленої зони по вул. Живова» та враховуючи, що схемою озеленення міста Тернополя не передбачено створення скверу по вул. Живова поряд із житловими будинками за адресами вул. Живова, №4 та №6, керуючись розпорядженням міського голови від 01.10.2015р. №291 «Про затвердження порядку розгляду електронної петиції, адресованої Тернопільській міській раді», Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про звернення громадян», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Враховуючи петицію щодо збереження зеленої зони та створення скверу з благоустроєм по вул. Живова на території насаджень загального користування поряд із житловими будинками за адресами вул. Живова, №4 та №6, звернутися до Українського державного науково-дослідного інституту проектування міст «Діпромісто» імені Ю.М.Білоконя для врахування даної пропозиції при внесенні чергових змін до проектної документації "м.Тернопіль.Схема озеленення міста".
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.О. Остапчук і В.В. Стемковського.