Збереження зеленої зони ("березовий гай") вул. Довженка, поруч з житловими будинками №№9, 10, 12, 14, 20

Задля збереження зеленої зони ("березовий гай") поруч з житловими будинками №№ 9, 10, 12, 14, 20 по вулиці Довженка , прохання підтримати дану петицію, щодо створення скверу (з додатковою висадкою дерев), з влаштуванням освітлених пішохідних алей, відпочинкової зони та дитячого ігрового майданчика.
З огляду на інтенсивну забудову поряд та відповідно збільшення кількості мешканців в цьому районі, поява належним чином облаштованої відпочинкової зеленої зони буде окрасою та логічним завершенням архітектурного вигляду району і водночас масовим місцем проведення часу тернополян та гостей міста. НАГАЛЬНЕ прохання підтримати петицію щодо збереження ще одного зеленого куточку у Файному місті.

Розглянувши петицію під назвою «збереження зеленої зони (березовий гай) вул. Довженка, поруч з житловими будинками №9,10,12,14,20», керуючись розпорядженням міського голови №291 від 01.10.2015р. «Про затвердження порядку розгляду електронної петиції, адресованої Тернопільській міській раді», Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про звернення громадян», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1.Підтримати петицію щодо збереження зеленої зони (березовий гай)вул. Довженка, поруч з житловими будинками №9,10,12,14,20 в межах території,яка визначена проектною документацією «м. Тернопіль Схемою озеленення міста», як зелених насаджень загального користування житлового району при групі житлових будинків, що мають вільний доступ для відпочинку.
2.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології забезпечити впорядкування території зеленої зони зазначеної в пункті 1 рішення.
3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В. Стемковського