+ ще 181 громадa!

Відновлення дитячого майданчика на вул. Бережанській, 51 (біля магазину Карпати)

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Дитячий майданчик, який потребує відновлення, досить популярний серед дітей, так як розташований поблизу багатоповерхових будинків, де відсутні ігрові майданчики. Обладнання майданчика застаріле , частина ігрових елементів зношені, поломані, деформовані, знаходяться в аварійному стані та створюють небезпеку для дітей.
Оснащення ігрового майданчика сучасним та безпечним обладнанням забезпечить дітям мікрорайону повноцінне дозвілля на прогулянці.
Реалізація проекту сприятиме підвищенню рівня соціального захисту та розвитку дітей, заохоченню до руху, ігор, самовираження на дитячому ігровому майданчику, створенню емоційного комфорту, що є запорукою розвитку здорової та щасливої дитини.

Дата створення:

На Ваше звернення щодо відновлення дитячого майданчика за адресою вул. Бережанська,51, біля магазину «Карпати», інформуємо, що встановлення нового майданчику відноситься до ремонтних робіт капітального характеру та може здійснюватися за умови виділення на це коштів.
Повідомляємо, що титульним списком капітального ремонту житлового фонду на 2019 рік виділення коштів на влаштування дитячого майданчику за вищевказаною адресою не передбачено. Враховуючи вищенаведене задовольнити Ваше прохання не вбачається за можливе.
Необхідність влаштування нового майданчика біля магазину «Карпати» буде враховано в роботі та розглянуто, при формуванні титульного списку капітального ремонту житлового фонду на 2020 рік.

Станом на 14 жовтня петицію підписали 80 осіб з 300 необхідних.