ІНШІ

Переважна більшість Тернополян відмовилася або активно відмовляється від використання стаціонарних телефонів, чого не можна сказати про комунальні установи та органи місцевого самоврядування. Часто коли потрібно зателефонувати у вищезгадані установи жителі користуються мобільними телефонами, що викликає великі незручності та витрати, оскільки при дзвінку на один номер вас переадресують до іншого і так декілька разів або попросять побути на лінії аж поки у вас не закінчаться кошти на мобільному рахунку.
Отже, для забезпечення потреб жителів міста, що є вимогою часу, слід забезпечити комунальні установи та органи місцевого самоврядування номерами поширених мобільних операторів (Київстар, МТС).

Дата створення:

На Вашу петицію "Про забезпечення комунальних установ та органів місцевого самоврядування номерами популярних серед жителів міста мобільних операторів" повідомляємо:
Тернопільською міською радою в контексті е-урядування заплановано забезпеченнямобільним зв'язком виконавчі органи міської ради.

Станом на 20 вересня петицію підписали 41 особа з 300 необхідних.