Встановлення попередніх обмежувачів на об'їздній дорозі.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Останнім часом у зв'язку із ремонтними роботами на Гаївському перехресті (мості) почастішали ДТП. Зносять обмежувач з обох сторін.
Водії, на жаль, на знаки та попередження не дивляться.
Пропонується встановити м'які обмежувачі на закінченні вул. Протасевича та на об'їзній після клеверної розв'язки Березовиця-об'їзна.
Щоб немісцеві водії, що не дивляться на знаки зрозуміли перешкоду попереду.
Нехай він краще знесе м'який обмежувач там, де можна йому розвернутись і не створюватиме колапсу як скільки раз на мосту було.

Прохання підтримати .

Дата створення:

На Вашу петицію «Встановлення попередніх обмежувачів на об’їзній дорозі» повідомляємо, що схема організації дорожнього руху-влаштування тимчасової транспортної розв’язки (кільцевої) на період ремонтних робіт шляхопроводу на ділянці вул.Об’їзна-вул.Протасевича в м.Тернополі погоджена з управлінням превентивної діяльності ГУНП в Тернопільській області.
Розміщення додаткових м’яких обмежувачів дана схема не передбачає. Окрім цього інформуємо, що відповідні дорожні знаки, які попереджують про обмеження руху по висоті, встановлені по два та три із кожного під’їзного напрямку, що надає можливість водієві розвернутись заздалегідь.

Станом на 26 лютого петицію підписали 17 осіб з 300 необхідних.