+ ще 184 громади!

Облаштування сходів у парк Топільче та торгових центрів пандусами.

У нас чудове місто сповнене безлічі чудових куточків для прогулянок та покупок, але нажаль не усі люди мають можливість добратись туди. Лише з народженням дитини я зрозуміла, що мами з калясками, а саме головне люди з обмеженими можливостями залишаються обділеними у нашому місті, адже у нас все пристосовано лише для ходячих людей. Ось попробуйте з дитячим возиком заїхати на другий поверх торгових центрів "Подоляни", "Цум", "Орнава". У даних торгових центрах лише сходові клітки або підйомники сходинками ні ліфта ні пандуса на другий поверх нема, а у "ЦУМ"і мені сказали що ліфт лише технічний. І це я ще не обійшла усі торгові центри. А взяти наприклад наявний пандус у дитячому магазині з іншої сторони "ЦУМ"у, так це таке враження що над тобою глузують, дитинка майже вилітає з возика коли туди заїжаєш. А парк Топільче, сходи як зі сторони вул. Руської так і з сторони Дружби і ніде немає поряд пандуса.
А що говорити по людей з обмеженими можливостями, як вони себе почуають у нашому місті! А вони такі самі люди як і усі просто їм трішки не повезло у тому житті і їм потрібно помагати, а не постійно підкреслювати їх проблеми.

Пропозиція: Пропоную, зобовязани торгові центри створити можливість підїду до других поверхів, а саме облаштувати пандусами або ліфтами. А міську раду зобовязати зробити пандуси у парк Топільче.

п. Яцків В.В.

Відповідно до Петиції №15933/1 від 04.04. 2016 р. щодо облаштування пандусів до парку «Топільче» повідомляємо про те, що пандус для людей з обмеженими можливостями та дитячих колясок зі сторонни готелю «Галичина» на даний час облаштований за кошти «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя.
Ведуться підготовчі роботи щодо облаштування пандусу при центральному вході в парк «Топільче» по вул. Руській, навпроти церкви Воздвиження Чесного Хреста.

Заступник міського голови В.В. Стемковський

Смик Олександр Іванович 42-06-72