Ремонт міжбудинкового проїзду від вулиці Шота Руставелі до будинку вул.Збаразька, 37 на умовах співфінансування

Міжбудинковий проїзд в центральній частині міста - з вулиці Шота Руставелі до будинків (гуртожитків) №35 і 37 на вулиці Збаразькій перебуває у зруйнованому стані. Бруд з даної території розвозиться та розноситься на головну прилеглу вулицю Збаразьку, а далі – по всьому місту.
Будинки вул.Збаразька, 35-37 на час передачі з державної в комунальну власність Тернополя перебували у вкрай незадовільному й занедбаному стані. Але за останні 3 роки мешканці гуртожитків самоорганізувались в будинкові комітети та ОСББ й самотужки або на умовах співфінансування з міською радою поступово приводять будівлю до належного стану. Люди вимушено встановивши собі найвищі тарифи в місті на утримання будинку (квартплату) від 7 до 10грн./м.кв.
Самотужки провести ремонт зруйнованого проїзду мешканцям не під силу. Тому, пропонується провести вище зазначений ремонт за бюджетні кошти на умовах часткового співфінансування з боку мешканців.

гр. Сороколіту І.Л.

Вашу петицію від 30.03.2018р., розглянуто.
Повідомляємо, що на даний час відповідно до рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 25.04.2018р. №333 (зі змінами) затверджено титульний список капітального ремонту міжквартальних проїздів в м. Тернополі на 2018р. яким не передбачено влаштування міжквартального проїзду з вул. Шота Руставелі до будинків за адресами вул. Збаразька,35,37
Враховуючи обмежені можливості міського бюджету виконати дані роботи станом на сьогодні немає можливості.
Додатково інформуємо, що при перерозподілі коштів міського бюджету та виділенні відповідних коштів, підняте у Вашій петиції питання буде враховано першочергово.

Заступник міського голови В.В. Стемковський

Лесів Микола Федорович 52-58-48