+ ще 153 громади!

Про дообладнання спортивного майданчика по вул. Шкільній в м.Тернополі

Мешканці мікрорайонів "Цукровий завод" та "Газопровід" міста Тернопіль просять дообладнати спортивний майданчик біля школи № 8 на вул.Шкільній комплексом тренажерів, а також спорудити сітку для нормального функціонування існуючого штучного футбольного поля для захисту від пошкодження майна приватних домоволодінь, які знаходяться поруч. Просимо взяти до уваги, що вказаний спортивний майданчик на даний час є єдиним об"єктом для занять спортом та оздоровлення мешканців на території наших мікрорайонів. Разом з тим, кількість мешканців зростає за рахунок заселення новобудов, і на жаль, збільшується число людей, що мають проблеми із здоров"ям, які пов"язані із малорухливістю та відсутністю фізичних навантажень. Вважаємо, що дообладнання спортивного майданчика буде сприяти задоволенню потреб людей різного віку, в першу чергу учнів школи, а також забезпечить дотримання вимог до благоустрою міста.

Дата створення:

Станом на 21 серпня петицію підписали 74 особи з 300 необхідних.