Віддати будівлю заводу "Текстерно" під Гігафабрику Ілону Маску, або...

ПРОМИСЛОВІСТЬ ТА ПІДПРИЄМНИЦТВО

Усі знають таку людину як Ілон Маск. У нього є декілька дуже відомих компаній таких як SpaceX, Тесла, The boring company, Hyperloop і так далі
Наразі компанія Тесла шукає земельну ділянку в Європі для будівництва третьої Гігафабрики.
Отож пропоную зконтактувати з Теслою та запропонувати їм таку величезну будівлю як Текстерно, або ж виділити земельну ділянку для будівництва з нуля.
Це одразу вирішить кілька проблем міста:
1) Робочі місця
2) економічна привабливість - б'юджет міста отримає великі доходи
3) туристична привабливість - популярність міста і України у світі зросте в рази
4) розвинеться транспортна інфраструктура - дороги, залізниця, а також аеропорт

Кульчицькому Р.В.

Шановний Романе Васильовичу!

Вашу петицію «Віддати будівлю заводу «Текстерно» під Гігафабрику Ілону Маску, або… » створену 13.06.2018 року, розглянуто.
Підняті Вами питання у Петиції не відносяться до компетенції органу місцевого самоврядування. На сьогоднішній день засновниками ВАТ «Текстерно» є Фонд державного майна України та організація орендарів "Текстерно."
Крім того, частина приміщень підприємства викуплена, або здається в оренду суб’єктам господарювання.
Відповідно до ст. 6,23 Господарського Кодексу України заборонено втручання органів органів місцевого самоврядування у господарські відносини.
З метою відновлення промислового потенціалу міста Тернопіль, впровадження сучасних технологій промислового виробництва, створення робочих місць, підвищення інвестиційного іміджу міста, збільшення фінансових надходжень до бюджету, міською радою прийнято рішення про створення індустріального парку на земельній ділянці площею 15,0 га за адресою вул. Микулинецька, терміном на 30 років. На сьогоднішній день розробляється Концепція індустрільного парку.

Заступник міського голови з питань
діяльності виконавчих органів ради В.Є.Дідич

Корчак Тетяна Станіславівна 251649

Петицію підписали 324 особи з 300 необхідних.