Я інвалід I групи і пересуваюся виключно на інвалідному візку. У теплу погоду я, як і багато інших тернополян та остей міста, часто відвідую парк імені Т.Г.Шевченка. На шляху до зон відпочинку я, інші люди з обмеженими можливостями та батьки з дитячими візками наштовхуємось на перешкоди, подолати які або не просто, або й неможливо без сторонньої допомоги.

Тротуар по вулиці С.Крушельницької перебуває в незадовільному стані, а подекуди повністю відсутнє тверде покриття. Також на цій вулиці немає понижуючих бордюрів та інших елементів інклюзивної інфраструктури.

До найбільш проблемних місць належать:
1. При вході/виході з-під залізничного моста. Біля зрубаного дерева горби, ями.
2. Пішохідний перехід через вул.Опільського.
3. На заїзді до будинку вул.С.Крушельницької 1А (перед Художнім музеєм) велика яма.
4. Відсутній пандус в Художній музей.
5. На пішохідному переході через вул.Білецьку до парку дуже високий бордюр та зруйноване тверде покриття.

Фото додаються.

гр. Хоміцькому Т.О.

Вашу петицію від 18.06.2018р. «Ремонт тротуару по вулиці С.Крушельницької з облаштуванням зручностей для пересування осіб на інвалідних візках та з дитячими візками», розглянуто.
Повідомляємо, що рішенням виконавчого комітету міської ради від 11.07.2018р. «Про розгляд петицій» зобов’язано управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології замовити виготовлення проектно-кошторисних документацій на виконання робіт:
- «Капітальний ремонт – заміна покриття тротуару фігурними елементами мощення на вул. С.Крушельницької (від двохарочного моста до вул.Чехова) в м. Тернополі».
- «Капітальний ремонт – заміна покриття тротуару фігурними елементами мощення на вул. С.Крушельницької (від пішохідного переходу до вул. Білецької в районі ОДПІ ГУ ДФС) в м. Тернополі».
Інформуємо, що на даний час замовлено вищезазначену документацію та виготовлено проектно-кошторисну документацію на виконання робіт з капітального ремонту – заміни покриття тротуару фігурними елементами мощення на вул. С.Крушельницькій (поблизу зупинки громадського транспорту) в м.Тернополі.
Додатково повідомляємо, що виконання вищевказаних робіт при наявності відповідного фінансування заплановано провести в 2019р.

Заступник міського голови В.В.Стемковський

Дроздовський Андрій Казимирович 52 69 42
Гавліч Олена Володимирівна 52 06 79

Петицію підписали 433 особи з 300 необхідних.