Заборонити зведення сходів за рахунок простору пішохідних хідників

Довоєнний Тернопіль був примітним чималою кількість рис, які визначали характер та дух часу. Ідеалізувати минуле, звісно, не варто, а запозичувати добрі, світлі та корисні традиційно просто таки необхідно.

Пішохідні хідники міста Тернополя заполонили десятки та сотні сходинок, які, переважно, ведуть до комерційної нерухомості (офісів, магазинів, тощо). Покладатися на совість орендарів та власників не доводиться, бо деякі із них дозволяють собі "зайняти" більше метра простору тротуару, який їм, звісно, не належить.

Якщо уважно поглянути на те, як облаштовано вхід у старих будинках (Шевченка,4 / Чорновола,3 та ін), то це безперечно заслуговує на повагу та пошану. Мається на увазі те, що у старі часи вхід (сходи, двері, тамбур) облаштовувати ЛИШЕ ЗАРАХУНОК ВНУТРІШНЬОГО ПРОСТОРОРУ БУДІВЛІ, що у свою чергу не захаращувало вулиці та не зменшувало площу хідників.

Прошу вжити заходи, які допоможу заборонити зводити згадувані об"єкти та розвантажить пішохідний простір міста.

Дата створення:

Станом на 16 листопада петицію підписали 30 осіб з 300 необхідних.