Капітальний або грунтовний поточний ремонт вулиці Чернівецької від «Тернопільгазу» до будинку №53 та міжквартальних розв’язок між будинками №50, 52, 56, 58, 65

Вулиця Чернівецька перебуває у вкрай занедбаному стані в ділянці від повороту з вулиці Микулинецької біля «Тернопільгазу» і до кінцевої кільцевої зупинки громадського транспорту. Також у зруйнованому стані є міжквартальна автомобільна та пішохідна розв’язка поблизу будинків №50, 52, 56, 58, 65.
Ремонту потребує і дорога, і тротуари.

Зазначеною ділянкою щодня користується кілька тисяч тернополян так як це єдине автомобільне сполучення та ключове пішохідне сполучення цілого житлового кварталу.

Пропонується провести капітальний або грунтовний поточний ремонт дорожнього та тротуарного покриття вулиці Чернівецької у вище зазначених ділянках.

гр.Пташник Наталії Броніславівній

Вашу петицію від 24 квітня 2018 року «Капітальний або грунтовний поточний ремонт вулиці Чернівецької від «Тернопільгазу» до будинку №53 та міжквартальних розв’язок між будинками № 50,52,56,58,65 » розглянуто. Повідомляємо, що управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології підготовлено проект рішення виконавчого комітету міської ради «Про розгляд петиції». Інформуємо, що даний проект рішення після погодження буде подано для розгляду на чергове засідання виконавчого комітету Тернопільської міської ради.

Заступник міського голови Стемковський В.В.

Дроздовський Андрій Казимирович 526942
Бойчук Ігор Богданович 520679