Влаштування часткового двостороннього автомобільного руху по вулиці Оболоня

Вулиця Оболоня має односторонній автомобільний рух. У зв’язку з цим, частина тернополян, які проживають на її початку чи закінченні, для виїзду чи заїзду до свого будинку змушені регулярно долати великий зайвий шлях, затрачаючи багато часу, створюючи додаткові транспортні корки та продукуючи ще більше шкідливої загазованості повітря у мікрорайоні зокрема та місті загалом.
Виїзд з вулиць Оболоня, Юрчака і Тихої для водіїв автомобілів часто є справжнім стресом. Щоб у цьому переконатись – достатньо в робочий час спробувати проїхати вулицею Оболоня.

Зв’язку з цим, ПРОПОНУЄМО зробити рух по вулиці Оболоня частково двостороннім. А саме, в ділянках:
1) заїзд до будинку вул.Оболоня, 11А --- вулиця Живова;
2) поворот на вулицю Тиху (за торговим центром «Оболоня», поряд з будинком вул.Оболоня, 47) --- вулиця Шептицького.

Детальніше пропозиції відображені у долученій до петиції схемі пропонованих змін автомобільного руху.

Дані зміни суттєво покращать умови проживання мешканцям прилеглих до центрального міського ринку території, гостям Тернополя й відвідувачам ринку, знизять шкідливу загазованість від автомобілів, та частково вирішать проблему автомобільних корків по вулиці Оболоня.

Вашу петицію від 13 серпня 2018 року «Влаштування частковогодвостороннього автомобільного руху по вулиці Оболоня» розглянуто. Повідомляємо, що управлінням житлово-комунального господарства,благоустрою та екології підготовлено проект рішення виконавчого комітетуміської ради «Про розгляд петиції».
Інформуємо, що даний проект рішення після погодження буде подано длярозгляду на чергове засідання виконавчого комітету Тернопільської міської ради.