Єдина система

Заборона продажу комунального майна! 46 74
Навести порядок біля джерела Юзя 22 66
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Про переміщення торгівельних яток з площі Майдану Незалежності та збереження робочих місць фізичних осіб-підприємців

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

КУЛЬЧИНСЬКИЙ АНДРІЙ БОГДАНОВИЧ

Гатала Іванна Іванівна
Щодо електронної петиції

У відповідь на Вашу електронну петицію вх. № 3-е.п. від 11.02.2020 року щодо переміщення торговельних яток з площі та збереження робочих місць фізичних осіб підприємців Трускавецька міська рада повідомляє.
Відповідно до ч.2 статті 19 Конституції України органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та Законами України.
Відповідно до норм Закону України "Про звернення громадян" щодо електронного звернення та електронної петиції, рішення Трускавецької міської ради від 05.04.2016року№131 "Про електронні петиції", Ваша петиція ,була оприлюднена на офіційному веб-сайті Трускавецької міської ради та станом на 10.02.2020 року набрала необхідну кількість голосів , розглянута міським головою і скерована на розгляд депутатської комісії з питань бюджету, фінансів, розвитку курорту, підприємництва та комунальної власності і майна.
З огляду на викладене, з урахуванням положень ст. 23.1 Закону України "Про звернення громадян" остаточне рішення за результатами розгляду петиції Вас буде повідомлено додатково.

Міський голова А. Кульчинський

Станом на 29 березня надано відповідь на 15 петицій Переглянути