Єдина система

Затвердити новий план зонування території міста 71 35
Створення скверу пам'яті загиблих трускавчан 63 27
Повернути воду Трускавцю, що протиправно використовує Грицак Л.Я. 12 14
Про включення виступу Народного артиста України Віктора Павліка в святкову концертну програму до Дня міста Трускавця 6 18
Тема звернення Підписали Залишилось
Переглянути усі петиції

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Виділення спеціальних місць і майданчиків для вигулу собак 102 7 серпня 0

Станом на 21 серпня усього прийнято до розгляду 1 петиція Переглянути

Остання відповідь

Про присвоєння звання "Почесний громадянин міста Трускавця" трускавчанам загиблим у війні за Незалежність на Сході України

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

КУЛЬЧИНСЬКИЙ АНДРІЙ БОГДАНОВИЧ

Від 09.07.2019року
Гр. ПилипівуМ.І

Відповідь на ел. петицію
У відповідь на Вашу електронну петицію від 18.06.2019 р. щодо присвоєння звання "Почесний громадянин міста Трускавця" трускавчанам загиблим у війні за незалежність на Сході України Шевчуку Сергію Мирославовичу, Дідичу Ігорю Йосиповичу, Шіхту Андрію Ігоровичу повідомляємо:
Відповідно до ст.2 статті 19 Конституції України органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
Відповідно до норм закону України від 02.07.2015року № 577-VIII "Про внесення змін до Закону України "Про звернення громадян" щодо електронного звернення та елекронної петиції, рішення Трускавецької міської ради від 05.04.2016року№131 "Про електронні петиції", Ваша петиція станом на 27.06.2019 року набрала необхідну кількість голосів, розглянута міським головою та скерована на розгляд постійної комісії з питань освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров'я, санаторно-курортної сфери та молодіжної політики.
Ви, як автор (ініціатор) петиції маєте право прийняти участь в обговоренні питань порушених у тексті петиції.
Про дату та час засідання комісії Вас буде повідомлено додатково .

Міський голова А.Кульчинський

Станом на 21 серпня надано відповідь на 10 петицій Переглянути