Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Як працює єдина система місцевих петицій?

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

+ Створити петицію

Останні, що прийняті на розгляд

Тема звернення Підписали Прийнято До відповіді
Скасувати проведення Міжнародного Конкурсу Пам'яті Мусліма Магомаєва, який має відбутись з 5 по 8 грудня 2019 року. 104 19 листопада 0

Станом на 7 грудня усього прийнято до розгляду 1 петиція Переглянути

Остання відповідь

Спорт для населення

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

КУЛЬЧИНСЬКИЙ АНДРІЙ БОГДАНОВИЧ

Відповідно до статті 40 Конституції України та статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян» розглянуто розміщену на офіційному веб-сайті Трускавецької міської ради петицію щодо виділення коштів для закупівлі спортивного обладнання.
За результатами розгляду повідомляємо, що в бюджеті міста на 2019 рік не передбачені кошти на закупівлю та встановлення вищевказаного обладнання, однак при формуванні бюджету на 2020 рік буде розглянута можливість щодо виділення коштів на закупівлю та проведення даних робіт.
Крім цього, рекомендуємо Вам подати проект та взяти участь у Бюджеті громадських ініціатив м.Трускавця. Прийом проектних пропозицій на конкурс триває до 14 вересня 2019 року, умови конкурсу розміщенні на офіційному веб-сайті Трускавецької міської ради. За консультацією звертатись у відділ залучення інвестицій та міжнародної технічної допомоги Трускавецької міської ради.

Станом на 7 грудня надано відповідь на 12 петицій Переглянути