Освітлення майданчиків на вул. І. Мазепи

За підтримки п. Л. Грицака (під час його каденції) на вулиці І. Мазепи були відновлені спортивні майданчики, однак, такі зовсім не освітлюються в темну пору доби.
Таким чином, пропоную до уваги наступну петицію до Трускавецької міської ради:
"На вулиці Івана Мазепи, навпроти супермаркету "Рукавичка", встановити 3 (три) додаткові вуличні ліхтарі для осітлення в темну пору доби баскетбольного і волейбольного спортивного майданчику, а також дитячого майданчику.".
Прошу підтримати!

Від 15.05.2018р. № 18/23-1215/1

гр. Кузику М. Р.

У відповідь на Вашу електронну петицію щодо встановлення додаткових вуличних ліхтарів для освітлення спортивного та дитячого майданчиків по вул. І. Мазепи повідомляємо наступне.
Управлінням ЖКГіБ із залученням представника ТОВ фірми «Сяйво» 10.05.2018 року було проведено технічне обстеження освітлення території спортивного та дитячого майданчиків. В ході обстеження визначено, що освітлення майданчиків по вул. І. Мазепи можливе шляхом встановлення на існуючих опорах освітлення світильників (прожекторів) для освітлення дитячого та спортивного майданчиків. Дані роботи будуть проведені в рамках поточного ремонту мереж вуличного освітлення.

Міський голова Андрій Кульчинський

Н.Козар