Забезпечити оформлення біометричного паспорту для виїзду за кордон у Трускавецьому ЦНАПІ (як це є в Дрогобичі)

ІНШІ

Зважаючи на величезні черги у Трусавецьому відділенні міграційної служби для отримання паспорту для виїзду за кордон чи ІД-картки, а також на те, що надання такої послуги збільшить поступлення коштів у бюджет міста.

Пропоную добавити до переліку послуг які надає Трускавецький ЦНАП такуі послуги як:
1. Оформлення та видача або обмін паспорта громадянина України для виїзду за кордон (у тому числі термінове оформлення);
2. Оформлення та видача паспорта громадянина України;
3. Оформлення та видача паспорта громадянина України у разі обміну замість пошкодженого, втраченого або викраденого;
4. Вклеювання до паспорта громадянина України фотокартки при досягненні громадянином 25- і 45-річного віку
5. Оформлення та видача паспорта громадянина України (у вигляді картки ІД)

Та передбачити у бюджеті на 2018 рік кошти на фінансування закупівлі обладнання для оформлення цих документів (орієнтовна сума 500тис.гривень)

Водночас слід враховувати, що реалізація порушеної в петиції ініціативи потребуватиме часу, відповідних коштів, облаштування матеріально-технічної бази та кадрового забезпечення.
Відтак, питання забезпечення оформлення біометричних паспортів потребує всебічного обговорення та опрацювання і тому скеровується на розгляд бюджетної комісії. Відповідно Положення "Про електронні петиції" Ви, як автор (ініціатор) петиції маєте право прийняти участь в обговоренні питань порушених у тексті петиції.
Про результати розгляду комісії Вас буде повідомлено .