+ ще 141 громадa!

Створення муніципальної поліції

ОХОРОНА ПРАВОПОРЯДКУ

У нашому мальовничому місті є багато проблем які виникають через відсутність органів правопорядку. Чи то стара «гвардія» саботує наймання нових полісменів чи зарплатня та умови праці не влаштовують не знаю, але час минає, а місто без поліції. І це не йде йому на користь, «безкарність породжує беззаконня», усюди сміття, зупинки в недопалках, паркування на тротуарах, правила дорожнього руху ні хто не виконує, сніг перед своїми магазинами не прибирають і тд і тп.
Як на мене, то годі вже чекати, треба вимагати від мера створення муніципальної поліції! Два десятки сумлінних інспекторів поступово навели б лад у нашому місті. Ми би позбулися сміття на вулицях, «бичків» на зупинках, собачих какул на газонах, порушників правил дорожнього руху і тд – бо це стане дуже дорого! А робочі міста?! А яке поповнення бюджету міста?!! Ці гроші можна буде спрямувати на розвиток інфраструктури міста! Від створення муніципальної поліції ми усі тільки виграємо! А місто наше стане набагато гарніше! Голосуйте! Зробіть свій вклад у розвиток Умані!

P.S. Дотримання законів, які людина сама собі встановлює – є найвищою свободою та основою правової, демократичної держави.

Дата створення:

Станом на 24 травня петицію підписали 20 осіб з 200 необхідних.