+ ще 161 громадa!

Відсторонення від посад Клочка С.Л, Гордієнко І.І., Коломієць Н.В., Корніюка О.В.

ІНШІ

Ми звертаємось до уманчан та депутатів Уманської міської ради Черкаської області з проханням висловити недовіру першому заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів Уманської міської ради Клочку Сергію Леонтійовичу з зв’язку порушенням ним Присяги, передбаченої статтею 11 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування». Клочко С.Л. перед громадою присягав: вірно служити громаді та народові України, неухильно дотримуватися Конституції України та законів України, сприяти втіленню їх у життя, охороняти права, свободи і законні інтереси громадян, сумлінно виконувати свої посадові обов'язки". Однак, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Уманської міської ради Клочко Сергій Леонтійович вказану присягу не лише порушив, а й не виконував жодного разу.
Крім того, ми звертаємося до Уманського міського голови відсторонити від виконання своїх посадових обов’язків начальника відділу архітектури, містобудування та кадастру Уманської міської ради Корніюка Олега Володимировича, начальника відділу з питань комунальної власності та земельних відносин Уманської міської ради Коломієць Ніну Василівну та
завідувача сектором земельних відносин відділу з питань комунальної власності та земельних відносин Уманської міської ради Гордієнко Ірини Ігорівни та створити комісію та провести комплексний аудит роботи вказаних відділів за участю правоохоронних органів. Про наслідки повідомити депутатів Уманської міської ради Черкаської області у визначений законодавством термін.
Просимо підтримати нашу петицію.

Депутатська група «ЗА УМАНЧАН»

Просимо ознайомитись із відповіддю на петицію в додатку