Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Васильків, Парк Венеція, нове покриття бруківки (тротуарної плитки) 41 24
Щодо проведення капітального ремонту вулиць Козацька, Преображенська, Зелена, Княжа, Лістрового 34 16
Капітальний ремонт (та асфальтування) дороги по вул. Комарова 24 10
Парковка біля Васильківської ЦРЛ!!! 24 63
Капітальний ремонт дороги по вулиці Комарова 64 б 15 8
Школа номер 3 імені В'ячеслава Чорновола 8 72
Парковка біля Васильківської ЦРЛ!!! 24 63
Школа номер 3 імені В'ячеслава Чорновола 8 72
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Асфальтування вулиці Покровська (Луначарського)

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

САБАДАШ ВОЛОДИМИР ІВАНОВИЧ

Джунківська Юлія Віталіївна

Шановна Юліє Віталіївно!

Відповідно до ст. 40 Конституції України, ст.231 Закону України «Про звернення громадян», Положення про Порядок розгляду електронної петиції, адресованої Васильківській міській раді затвердженого рішенням Васильківської міської ради VII скликання від 29.09.2017 № 05.09-30- VII, розглянуто ініційовану Вами та підтриману мешканцями міста Василькова електронну петицію щодо асфальтування вулиці Покровська (Луначарського), яку підтримали 100 громадян.
05.07.2018 року на засіданні постійної депутатської комісії Васильківської міської ради VII скликання з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та реклами розглянуте питання щодо асфальтування вулиці Покровської в місті Василькові.
За узгодженням з депутатами Васильківської міської ради сьомого скликання наразі розроблено графік проведення капітальних ремонтів дорожнього господарств м. Василькова на 2018-2022 роки з урахуванням стану, терміну експлуатації дорожнього покриття, а також попередньо проведених капітальних та поточних ремонтів.
Розгляд проекту на вишукувальні роботи щодо капітального ремонту дорожнього покриття вулиці Покровської м. Василькова буде винесено на розгляд фінансового управління та постійних депутатських комісій.
Щодо фінансування безпосередньо робіт по капітальному ремонту дорожнього покриття - порушено клопотання про виділення додаткових коштів в 2018 році з державного чи обласного бюджетів.

Дякую всім, хто долучився до цієї петиції, за небайдужу громадянську позицію.

З повагою

В.о. міського голови О. Перінська