+ ще 141 громадa!

Освітлення по вул. Тракторній (№ 18-34)

На даний час існує проблема повної відсутності освітлення частини вулиці Тракторної від будинку №18 до №34. Ця частина вулиці знаходиться осторонь основної частини вулиці за міським кладовищем. В темний час доби прохід цим участком є небезпечним як для дітей що повертаються зі школи так и пересічних пішоходів. Оскільки на цій ділянці відсутне асфальтне покриття і кладовище не мае огорожі від пріватного сектору що також не є допустимим.
Таким чином, через цю петицію звертаемось до виконавчого комітету Васильківської міської ради з вимогою встановити осітлення по вул. Тракторній від буд. №18 по №34 для підвищення безпеки горомадян що проживають на цій частині вулиці, та інших пересічних пішоходів що йдуть від кінцевої автобусної зупинки по вул. Володимирській до багатоповерхових будинків що знаходяться на початку вул. Тракторної у вечірній час.
Також звертаю увагу виконавчого комітету Васильківської міської ради на той фак що в літку 2017 року було частково зруйновано тротуар по вул Тракторній від буд. №1 до №9А під час прокладання комунікацій підприемством "ВК Система". Потрібно негайно відновити асфальтового покриття оскільки це єдиний тротуар на цій ділянці вулиці.

Каденко О.С.

Шановний Олександре Станіславовичу!

Відповідно до ст. 40 Конституції України, ст.231 Закону України «Про звернення громадян», Положення про Порядок розгляду електронної петиції, адресованої Васильківській міській раді затвердженого рішенням Васильківської міської ради від 29.09.2017 № 05.09-30, розглянуто ініційовану Вами та підтриману мешканцями міста Василькова електронну петицію щодо освітлення по вул. Тракторній (№ 18-34), яку підтримали 100 громадян.
15 березня 2018 року на засіданні постійної депутатської комісії Васильківської міської ради VII скликання з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та реклами було розглянуто питання щодо встановлення вуличного освітлення та ремонту тротуару по вулиці Тракторній
в місті Василькові.
Комісія підтримала електронну петицію та прийняла рішення: в зв’язку з тим, що в грудні 2017 року на капітальний ремонт вуличного освітлення по вул. Тракторній були виділені кошти державної субвенції в сумі 836 422 грн., з місцевого бюджету - на проектно-вишукувальні роботи в сумі в 30 000 грн., які на даний час освоюються. По завершенню проектно-вишукувальних робіт розпочнеться встановлення вуличного освітлення (орієнтовно другий квартал 2018 року).
Щодо капітального ремонту тротуару по вул. Тракторній м. Василькова - порушено клопотання про виділення коштів на проектно-вишукувальні роботи. Питання буде винесено на розгляд профільної депутатської комісії найближчим часом.
Дякую всім, хто долучився до цієї петиції, за небайдужу громадянську позицію.

З повагою

Міський голова В. Сабадаш

Петицію підписали 101 особа з 100 необхідних.