+ ще 141 громадa!

Про встановлення вуличного освітлення по вул. І.Мазепи - для безпеки дітей по дорозі до школи

Після руйнування в жовтні 2016 р. ЗОШ №6 м.Василькова, частина учнів школи №6 вимушені були перевестись до ЗОШ №3 (вул. Шевченка, 46), частина учнів в даний час навчаються в приміщенні ДНЗ №4 (Васильків, вул. Тімірязєва, 24-а).
Дорога до обох цих навчальних закладах пролягає по вул. І.Мазепи. Саме цією вулицею діти йдуть до навчальних закладів та повертаються до дому після навчання. Вулиця І.Мазепи має дві гілки. По одній пролягає шлях до ЗОШ №3, по другій - до ДНЗ №4.
На даний час існує проблема - недостатнє освітлення обох гілок вулиці І.Мазепи, що може нести небезпеку життю та здоров’ю учнів, які йдуть до школи та повертаються додому в темний час доби. Частина вулиці І.Мазепи зовсім не обладнана світильниками, частина - обладнана світильниками, які не працюють.
Окрім того шлях до ЗОШ №3 пролягає повз кладовище, біля якого зовсім відсутнє освітлення.
Таким чином, через цю петицію звертаємось до виконавчого комітету Васильківської міської ради з вимогою в найкоротший термін встановити по вул. І.Мазепи сучасне освітлення для безпеки учнів по дорозі до навчальних закладів та при поверненні додому після навчання.

Шановний Сергію Семеновичу!

Відповідно до ст. 40 Конституції України, ст.23 Закону України «Про звернення громадян», Положення про Порядок розгляду електронної петиції, адресованої Васильківській міській раді затвердженого рішенням Васильківської міської ради від 29.09.2017№ 05.09-30 розглянуто ініційовану Вами та підтриману мешканцями міста Василькова електронну петицію «Про встановлення вуличного освітлення по вул. І. Мазепи- для безпеки дітей по дорозі до школи», яку підтримали 100 громадян.
Дякую всім, хто долучився до цієї петиції, за небайдужу громадянську позицію.
Після обстеження вулиці І.Мазепи в м. Василькові, було складено кошторис на загальну суму 271, 412 тис. грн. для проведення капітального ремонту мережі вуличного освітлення.
Рішенням позачергової сесії Васильківської міської ради № 02-34п/ч-VII від 19.12.2017 виділено частину коштів в розмірі 100 тис. грн. на закупівлю матеріалів.
На даний час закуплено 53 вуличні світильники. Продовження робіт по відновленню освітлення вулиці Івана Мазепи в м. Василькові заплановано на I квартал 2018 року.

З повагою

Міський голова В. Сабадаш