+ ще 141 громадa!

Створення пішохідної зони (тротуару) по вул.Володимирська (кінцева зупинка 303 - Комісарова гора)

Прошу забезпечити мешканців міста безпечною зоною для пересування, а саме - відгородженим тротуаром (стовпчиками/відбійником/зеленою зоною/високим бордюром) по вул. Володимирська, починаючи від буд.130 до кінця вулиці (буд. 217).
На даний момент пішоходи пересуваються проїжджою частиною та при роз'їзді двох транспортних засобів, виникає небезпека наїзду на пішоходів. Цією ділянкою дороги щодня також користуються мешканці прилеглих вулиць: вул. Кармелюка, вул. Фестивальна, вул. Донбасівська, вул. Дніпрельстан та району Комісарової гори. В першу чергу, це - діти, які самостійно йдуть до школи та повертаються з неї, молоді мами з дитячими візочками, а також люди похилого віку.
Зробимо наше місто красивим та безпечним!

Мулько К.М.

Шановна Катерино Миколаївно!

Відповідно до ст. 40 Конституції України, ст.231 Закону України «Про звернення громадян», Положення про Порядок розгляду електронної петиції, адресованої Васильківській міській раді затвердженого рішенням Васильківської міської ради від 29.09.2017 № 05.09-30, розглянуто ініційовану Вами та підтриману мешканцями міста Василькова електронну петицію щодо створення пішохідної зони (тротуару) по вул. Володимирська (кінцева зупинка 303 - Комісарова гора), яку підтримали 101 громадянин.
20 лютого 2018 року на засіданні постійної депутатської комісії Васильківської міської ради VII скликання з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та реклами було розглянуто питання щодо створення пішохідної зони (тротуару) по вул. Володимирській в місті Василькові. Комісією підтримано електронну петицію та рекомендовано комунальному підприємству «ККП м. Василькова» на найближчу чергову сесію міської ради подати клопотання щодо виділення коштів на проектно-вишукувальні роботи по будівництву частини тротуару по вулиці Володимирській.
Дякую всім, хто долучився до цієї петиції, за небайдужу громадянську позицію.

З повагою

Міський голова В. Сабадаш

Петицію підписали 101 особа з 100 необхідних.